پخش زنده حرم مطهر رضوی

پخش زنده حرم مطهر رضوی

عمومی
کارگردان:
حجم مصرفی شما نیم بها محاسبه می‌شود.
پخش زنده مناجات شبانه ماه مبارک رمضان | هر شب ساعت 23:15 تا 1:15 بامداد
ضریح مطهر رضوی | 24 ساعته
مسجد گوهرشاد | 24 ساعته

سوالات متداول

چرا بعضی از پخش زنده ها صدا ندارند؟

نجوا تیوی مرجع پخش مستقیم مراسمات است ، اگر پخش زنده ای صدا یا تصویر ندارد مشکل از طرف ارسال کننده است .

آیا کاربران هم میتوانند فیلم درخواست کنند ؟

بله ، امکان پذیر است | ابتدا در سایت ثبت نام کنید در پنل کاربری گزینه ای برای شما باز میشود اونجا میتوانید فیلم های که دوست دارید درخواست کنید . ( نجوا تیوی هروز از ساعت 12 الی 18 بروز رسانی میشود . )

آیا میتوانیم هیئت در نجوا تیوی ثبت کنیم ؟

بله ، نجوا تیوی دارای سرور های قوی میباشد . شما میتوانید از طریق پنل کاربری برای ما درخواست ( پخش زنده ) ثبت کنید. ( همکاری نجوا تیوی با وب سایت تکیه ! )

چرا از خارج از کشور نمی‌توانیم دانلود کنیم؟

برای مسائل کپی رایت دسترسی دانلود از خارج ایران بسته میباشد لذا اگر از ابزار های تغییر IP استفاده میکنید آنرا خاموش کرده و با IP ایران وارد سایت شوید.

 

حرم امام رضا کجاست؟

 

حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) در مرکز شهر مشهد در ایران است. قدیمی ترین قسمت های این حرم مربوط به سال ۶۱۰ هجری قمری می باشد. در ادوار مختلف، فرمانروایان ایرانی توجه ویژه ای به حرم امام رضا (علیه السلام) داشته اند. بسیاری از بنا های امروزی حرم امام رضا مربوط به سلسله صفویان می باشد. از دوره صفویان تا به امروز، وسعت حرم مطهر امام رضا (ع) از ۱۲ هزار متر مربع به یک میلیون متر مربع رسیده است.

 

حرم امام رضا (ع) در دوره های مختلف

 

حرم امام رضا در اکثر دوره های تاریخی مورد توجه شاهان مختلف بوده و همواره توسعه یافته است. البته اطلاعات تاریخی در مورد حرم قبل از دوره ساسانیان در دسترس نیست.

در دوره ساسانیان، شخصی به نام امیر فائق الخاصه، بنایی برای حرم ساخت. روایت شده است که در این دوره جمعیت بسیار زیادی به زیارت حرم امام رضا (ع) می آمدند و همواره شیعیان در این حرم حضور داشته اند.

در دوره غزنویان، پادشاه آن دوره سبکتکین نام داشته است. روایت است که این شخص اقدام به تخریب حرم امام رضا کرده اما پسر وی مجدد حرم را از نو ساخته است.

در دوره سلجوقیان، سرعت توسعه حرم امام رضا (ع) افزایش یافته و روضه منوره در این زمان ساخته شده است. با ورود مغول ها به مشهد، افراد بی گناه بسیاری کشته شدند و اماکن بسیاری تخریب گردیدند اما به حرم امام رضا (ع) آسیبی نرسید. در دوره افشاریه، صحن آزادی به دستور نادر شاه افشار ساخته و ایوان های حرم طلا کاری شدند.

در نهایت، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، توسعه حرم رشدی چشمگیر داشت و صحن های بسیاری مانند صحن جمهوری اسلامی، صحنه قدس و… ساخته شدند. در طول این زمان مساحت کلی حرم از ۱۲ هکتار به ۷۰ هکتار افزایش یافت.

حرم امام رضا در اکثر دوره های تاریخی مورد توجه پادشاهان زمانه بوده و توسعه یافته است.

 

خادمیاری حرم امام رضا (ع)

 

خادمیاری حرم امام رضا (ع) یک امر مقدس و حسنه است. بسیاری از افراد پس از سفر به مشهد، به صورت داوطلبانه، خادمیار امام رضا (ع) می شوند. این عمل علاوه بر ثواب فراوانی که برای خادمیاران دارد، به خادمان حرم امام رضا نیز کمک بسیاری می کند.

 

سخن پایانی

 

در این مقاله درباره حرم امام رضا (ع) در دوره های تاریخی مختلف صحبت کردیم. در اکثر ادوار تاریخی پادشاهان، این حرم را محترم شمرده و اقدام به توسعه آن کرده اند.

در ایران سالانه افراد بسیاری از سراسر کشور به مشهد امام رضا (ع) سفر می کنند. اکثر این افراد جهت انجام سنتی حسنه، به صورت داوطلبانه، خادمیار حرم امام رضا (ع) می شوند. این امر علاوه بر ثواب، کمک بزرگی به خادمیاران نیز می باشد.

3 دیدگاه

  1. فاطمه حسینی
    فاطمه حسینی

    عالی مناجات خوبیه هر شب

  2. علی حمیسی
    علی حمیسی

    سلام طاعات قبول
    بسیار خوب است در این شبها مناجات حرم امام رضا ع را زنده مشاهده میکنم اگر امکان دارد پخش زنده دیگر اماکن عمومی را نیز قراردهید با تشکر

  3. Mahdi
    Mahdi

    خدا خیرتون بده دلم خیلی گرفته بود

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه داستان فیلم را اسپویل می‌کند؟